top of page

Slăbire
accelerată

cu Geoway G400

Niciun alt antrenament nu este la fel de eficient în tratarea zonelor cu probleme.

average rating is 4.8 out of 5, based on 141 votes, Recomandă
infra bike.webp

Ce este Geoway G400 ?

Geoway G400 este cea mai avansată tehnologie pentru activarea metabolismului lipidelor și stimularea localizată a lipolizei.

Rezultatele obținute SUNT PE TERMEN LUNG și nu se datorează doar grăsimii metabolizate în timpul tratamentelor, ci și schimbării metabolice generale. Metabolismul este “reeducat” și “reprogramat” să consume depozitele de grăsime în cele 24 ore, atât în starea de repaus cât și în timpul somnului.

Cum funcționează bicicleta minune Geoway G400 ?

80%

Din pierderea în greutate este APA

20%

Reprezintă grăsimi, colesterol, toxine

Lumina infraroşie este cea mai binefăcătoare radiaţie a universului, fiind perfect sigură pentru toate organismele vii. Lumina infraroşie este o lumină cu lungimea de undă de 2-25 micrometri, care pătrunde adânc sub piele, unde se tansformă în energie termică şi cauzează transpiraţie crescută, detoxifiere, fără senzaţia de temperatură ridicată, ca în cazul bronzării.

 

În cursul antrenamentului, 80% a pierderii din greutate este apă, iar compoziţia restului de 20% este următoarea: grăsimi, colesterol, metale grele liposolubile (plumb, mercur, cadmiu, aluminiu) şi anumite toxine (dioxin, reziduuri de produse chimice, etc.). Efecte de amploare atât de mare au putut fi observate numai în cazul sportului foarte intens, de exemplu la maratoane. Şi aceste date arată, că Geoway G400 poate avea un efect de slăbire şi detoxifiere tot atât de rapidă, ca şi alergarea la distanţe lungi, pentru care este nevoie de o condiţie fizică foarte bună.

Beneficiile sesiunilor la bicicleta cu tunel infraroșu

geoway g400.webp

• Reduce cantitatea de grăsime corporală per ansamblu, însă se poate programa exclusiv pe anumite părți ale corpului unde grăsimea este localizată inestetic;

• Elimină celulita;

• Elimină vergeturile;

• Pe parcursul tratamentului Geoway G400 corpul utilizează ca și combustibil grăsimea în locul zahărului, că atare nu se produce acid lactic, iar activitatea fizică devine ușoară.

• Reactivează și accelerează metabolismul prin acțiunea razelor infraroșii biosincronizate cu pulsul cardiac și a biomecanicii, iar corpul devine mult mai eficient în arderea grăsimii și în inversarea tendinței de acumulare;

• Acțiunea profundă a razelor infraroșii informate și biosincronizate asupra țesutului adipos subcutanat induce eliberarea trigliceridelor în fluxul sangvin, care sunt transportate în măsele musculare implicate în mișcare pentru a fi metabolizate;

• Grăsimea corporală subcutanată este prima metabolizată în timpul tratamentului;

Accelerează procesele enzimatice, metabolice și endocrine legate de lipoliză ( metabolismul grăsimilor ).

• Îmbunătățește sistemul endocrin și nivelurile de endorfină, serotonină și melatonină („substantele fericirii”), care se traduc prin stare emotivă pozitivă, reglare a ciclului somn-trezire și reducere a apetitului pentru mâncare.

Cât de sigur este Geoway G400 ?

Dacă suferiți de procese inflamatorii acute, sângerări, leziuni acute, febră, gripă, infecții, leziuni vasculare superficiale, ocluzie vasculară, boli cardiace/coronariene, varice dureroase, bombate, tromboză și tendință la aceasta, intervenții chirurgicale recente, stare generală proastă, sarcină și alăptare nu este recomandat să folosiți bicicleta cu tunel infraroșu Geoway G400.

knee-pain.webp

Cum se desfășoară procedura în clinica Be Slim Bodycare / Before and After...

before and after weight loss.webp

Cui se adresează sedințele la Geoway G400 ?

geoway_infra.webp

Poate fi folosit de oricine, indiferent de vârstă sau de forma fizică. Bicicleta cu infraroșu Geoway este pentru tine dacă îți dorești rezultatele unui antrenament intens, fără să depui efortul necesar.

 

De asemeni, economisești timp, este confortabil, eficient. Rezultate spectaculoase pot fi obținute după doar câteva sesiuni de utilizare. Exercițiile de tip cardio îți cresc circulația sângelui, ajutând la atingerea echilibrului fizic și mental.

 

Totodată, stimulează circulația limfatică și accelerează metabolismul. Completat cu o dietă de slăbire, permite o modelare și mai concentrată și spectaculoasă.

Cât costă o sesiune la bicicleta cu tunel infraroșu?

Alege pachetul potrivit pentru tine și programează online procedura:

bottom of page