top of page

Drenaj
limfatic

Linfopress Evolution Pro

Ședințele de drenaj limfatic sunt surprinzător

de relaxante, iar rezultatele sunt imediate.

average rating is 4.5 out of 5, based on 67 votes, Recomandă
linfopressPRO-sesion11.webp

Ce este Drenajul 

limfatic?

Întâi trebuie să știi că sistemul limfatic preia tot surplusul de lichide și îl duce cu ajutorul vaselor limfatice la nodulii limfatici. Aici au loc eliminarea toxinelor, celulelor moarte și a reziduurilor bacteriene. Dacă sistemul limfatic nu funcționează corespunzător vom simți astenie, răceli mai frecvente, pielea capătă un aspect mai inestetic etc.

Cum funcționează tehnologia Linfopress Evolution Pro ?

linfopress-how.png

Presoterapie de ultimă generație

 

Celulele de presiune ale Linforess Evolution Pro sunt distribuite pentru a se suprapune reciproc, ceea ce permite comprimarea tuturor zonelor corpului pentru a asigura un drenaj corespunzător. Aspectul înclinat al celulelor denotă că limfa este trimisă orizontal și în sus, împingând și îndrumând spre punctele limfatice ale corpului, împiedicând răspândirea acesteia în alte zone ale corpului.

 

Designul costumului (pantaloni și jachetă) se adaptează perfect zonei de tratament, de la picioare până la nivelul spatelui și a brațelor, aplicând presiune uniformă pe întreagă suprafață a corpului.

Beneficiile tratamentului cu Linfopress Evolution Pro

LINFOPRESS1.webp

​Linfopress Evolution Pro este rezultatul experienței de peste 30 de ani de la Termosalud în dezvoltarea dispozitivelor de presoterapie extrem de eficiente pentru tratamentul problemelor limfatice și de circulație.

Este o terapie naturală bazată pe aplicarea de compresii alternative, în diferinte puncte ale corpului, cu scopul de a remedia tulburările cauzate de slaba funcționare a sistemului limfatic și circulator. De asemenea, calmează și îmbunătățește tulburările musculare și relaxează organismul, datorită beneficiilor oferite de fiecare dintre tratamentele proiectate metodologic.

Cât de sigur este Drenajul limfatic ?

Presoterapia este în general considerată sigură pentru adulții de toate vârstele. Cu toate acestea, dacă sunteți însărcinată, ați avut recent o intervenție chirurgicală sau aveți alte afecțiuni de sănătate, inclusiv boli de inimă, diabet sau febră, discutați întotdeauna cu un medic înainte de a face presoterapie.

Dacă ați avut recent un os rupt sau aveți osteoporoză sau o altă afecțiune osoasă, ar trebui să consultați un medic pentru a vă asigura că acest tratament nu este prea intens asupra rănii.

linfopressPRO-sesion113.webp

Cum se desfășoară procedura în clinica Be Slim Bodycare / Before and After...

linfopress b and a.webp

Cui se adresează tratamentele cu Linfopress Evolution Pro ?

linfopress-producto.png

De obicei dezechilibrul din sistemul limfatic se datorează în special sedentarismului, unei alimentații incorecte și a faptului că nu consumați suficiente lichide în fiecare zi.

 

Așadar, drenajul limfatic este un masaj pe traseul vaselor limfatice ce au rolul de a debloca sistemul limfatic și a ajuta limfa blocată să ajungă acolo unde trebuie pentru filtrare și eliminare prin urină.

 

Masajul se poate efectua manual sau cu ajutorul unor aparate prin presoterapie, cum este Linfopress Evolution Pro.

Cât costă tratamentul cu Linfopress Evolution Pro ?

Alege pachetul potrivit pentru tine și programează online procedura:

bottom of page