top of page

Epilare Definitivă cu Laser

Elysion pro U 3500W

Piele catifelată fără durere,  fără fire de păr crescute sub piele

average rating is 4.8 out of 5, based on 167 votes, Recomandă
Copy of slide-IPL.webp

Ce este Elysion
pro U 3500W ?

Epilarea definitivă cu laser are scopul de a elimina permanent părul de pe corp sau de pe față prin folosirea energiei luminoase a laserului. Părul nedorit este o problemă frecventă atât la femei, cât și la bărbați. Lama de ras, ceara sau aparatul epilator produc rezultate temporare și pot fi folosite pe zone relativ mici. Elysion de 3500 W este cel mai eficient sistem de epilare definitivă ce utilizează laserul dioda. Epilarea cu laser dioda Elysion de 3500 W este folosită pentru a elimina complet și pentru totdeauna zonele mici și mari de păr nedorit de pe față sau corp. Dacă până acum, epilarea definitivă era dureroasă și se adresa în general persoanelor cu o structură mai groasă a firului de păr, dispozitivul de epilare cu laser diodă Elysion de 3500 W dă rezultate extraordinar de bune inclusiv pe pielea bronzată, în orice perioadă a anului, indiferent de structura firului de păr, fără durere.

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser diodă Elysion de 3500 W?

Epilare - Cum functioneaza.png

Laserul aparatului Elysion de 3500 W are o putere deosebită, putând ajunge la 10J în 20 de milisecunde. Dispozitivul are o rată de repetiție ridicată și folosește o energie mare cu impulsuri scurte (10J-10Hz în 20 milisecunde). Tehnica folosită în realizarea acestui echipament se bazează pe cele mai noi aplicații din domeniul tehnologiei laser. Aplicatorul Elysion Pro U de 3500 W a fost creat special ca să poată fi folosit pe toate zonele corpului.

Beneficiile Epilării Definitive cu Elysion

epilare5.png

Elysion Pro U de 3500 W utilizează ultima tehnologie din domeniul epilării definitive, folosind puterea laserului diodă ce funcționează pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia de mare putere și precizie folosește temperatura înaltă pentru a distruge firele de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi.

Spre deosebire de alte dispozitive laser de pe piață, Elysion de 3500 W difuzează uniform energia la fiecare folosire. Laserul cu diodă are o lungime de undă mai lungă, ceea ce îi permite să ofere rezultate mult mai bune decât orice alt laser de epilare.

De asemenea, asigură o penetrare mai sigură și mai profundă în stratul de piele, distruge definitiv firele de păr și împiedică apariția foliculitei. Fototermoliza selectivă protejează țesuturile din jur, energia termica fiind absorbită în mod selectiv de melanină.

Cât de sigură este Epilarea Definitivă?

Scapă de părul nedorit din zona axilei sau inghinală, de pe brațe, picioare, spate sau piept cu cea mai performantă tehnologie disponibilă din domeniul epilării definitive cu laser, care poate fi folosită în siguranță pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii. Non-invaziv, fără durere, fără restricții și cu rezultate excelente, Elysion Pro U de 3500 W este 100% sigur, fără efecte secundare.

ONDA-Coolwaves-06_edited.jpg

Cum se desfășoară procedura în clinica Be Slim Bodycare / Before and After...

before  after dupa 3 sedinte de tratament.webp

Before

After

După 3 luni de la tratament

Cui se adresează epilarea definitivă cu laser diodă?

Epilarea definitivă cu dispozitivul Elysion Pro U de 3500 W se adresează tuturor adulților, femei și bărbați, care își doresc să scape definitiv de părul din diferite zone ale corpului sau de pe față. Rezultatele sunt vizibile după 2 ședințe. Tehnologia utilizată de Elysion Pro U de 3500 W ne permite să atingem rezultate extraordinare atât pe pielea închisă la culoare, pe pielea bronzată sau sensibilă, în cazul persoanelor cu densitate foliculara mare și păr închis la culoare (întâlnită în general la bărbați), dar și pe zone cu fire de păr fin. Tratamentul se poate face în orice perioadă a anului, 365 din 365 de zile, vizând toate fototipurile.

 

Te gandești să-ți faci epilare definitivă? Alege un aparat medical testat și aprobat în Europa! Elysion PRO U 3500W este cel mai nou aparat de la Cocoon Medical, mult mai puternic și mai rapid.

Alege să te tratezi cu tehnologie testată și certificată, produsă de Cocoon Medical – producator spaniol cu distribuție internațională.

Frecvența: o ședință la 6-8 saptămâni. In medie sunt necesare 6 ședințe

Cât costă procedura de Epilare Definitivă?

Alege pachetul potrivit pentru tine și programează online procedura:

bottom of page