top of page

Epilare Definitivă cu Laser

Alexandrite Motus AX DEKA

Piele catifelată fără durere,  fără fire de păr crescute sub piele

average rating is 4.9 out of 5, based on 214 votes, Recomandă
Alexandrite MotusAX DEKA.jpg

Epilarea definitivă cu Alexandrite MOTUS AX de 6000W ?

Epilarea definitivă laser Alexandrite reprezintă standardul de aur la nivel mondial în tratamentul de epilare. Studiile clinice confirmă neta superioritate a laserului Alexandrite asupra altor metode de epilare bazate pe energie luminoasă.

Motus AX este noul aparat de epilare definitivă din  centrul nostru, complet nedureros potrivit pentru toate tipurile de piele, cât si pentru firele mai deschise la culoare neobservate de un alt laser.

Motus AX este un dispozitiv produs de DEKA Laser, cel mai mare producător de dispozitive estetice de tip laser din Europa. Mai exact, Motus AX este un laser de tip Alexandrite care permite absorbția eficientă a melaninei din foliculul pilos folosind lungimi de undă scurte, de 755 nm și o putere maximă de 6000 W.

Energia laser este livrată în piele la impulsuri de putere mici, care încălzesc firul de păr gradual. Lungimea de undă scurtă de tip Alexandrite utilizată de laserul Motus AX Deka este cea mai eficientă și sigură lungime de undă pentru epilarea definitivă a părului fin, deschis la culoare. 

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser diodă Alexandrite MotusAX DEKA?

_(350)_w.webp

Epilarea definitivă cu laserul Motus AX se realizează prin mișcări repetate pe suprafața pielii, cu impulsuri la putere redusă. Foliculul de păr este încălzit treptat până la distrugere, fără a provoca durere sau alte efecte secundare, cum ar fi decolorarea pielii sau arsuri, chiar și în cazul persoanelor cu un pigment al pielii mai închis. 

     În numai 2 milisecunde, rata de repetiție a pulsațiilor laser ajunge până la 5Hz, oferind un tratament sigur, dar suficient de rapid pentru a epila suprafețe mari de piele în doar câteva minute. Tehnologia patentată Moveo are la bază o piesă de mână cu vârf de safir, care atunci când intră în contact cu pielea, reduce pierderea de energie reflectată. 

Beneficiile Epilării Definitive cu Alexandrite Motus AX DEKA

apotrixosi-laser-alexandriti-2.png

Motus AX este primul laser Alexandrite de mare viteză care este sigur pentru toate tonurile pielii, chiar și pentru cele care sunt de tip VI pe scara Fitzpatrick. Grație tehnologiei inovative Moveo, epilarea definitivă cu laser Alexandrite nu mai este doar eficientă, ci și sigură și confortabilă pentru toate fototipurile cutanate. 

Energia laser este livrată în piele la impulsuri de putere mici, care încălzesc firul de păr gradual. Lungimea de undă scurtă de tip Alexandrite utilizată de laserul Motus AX Deka este cea mai eficientă și sigură lungime de undă pentru epilarea definitivă a părului fin, deschis la culoare. 

 

De asemenea, epilarea definitivă cu laserul Motus AX Deka este complet nedureroasă, datorită sistemului de răcire integrat care elimină senzația neplăcută generată de majoritatea echipamentelor de epilare laser clasice.

Contraindicații

  • Contraindicațiile sunt reprezentate de diverse boli fotosensibile (ex. lupus eritematos), tatuaje sau afecțiuni dermatologice ale tegumentului care urmează a fi tratat;

  • Consumul recent al unor medicamente fotosensibile;

  • Expunerea recentă la ultraviolete (soare, solar), respectiv pielea bronzată;

  • Tratamente recente de exfoliere a tegumentului care urmează a fi tratat (peeling-uri chimice recente);

  • Nevii pigmentari (și, implicit, pilozitatea aferentă) nu este recomandat să fie tratați

ONDA-Coolwaves-06_edited.jpg

Cum se desfășoară procedura în clinica Be Slim Bodycare / Before and After...

b & a Alexandrite.webp

Before

După 3 luni de la tratament

After

Cui se adresează epilarea definitivă cu laser diodă?

Epilarea definitivă laser cu Motus AX este o procedură universală, adresându-se tuturor persoanelor care își doresc să elimine permanent părul nedorit de pe corp și față, indiferent de sex și indiferent de vârstă (epilarea definitivă cu laser se poate realiza de la vârsta adolescenței).

Motus AX este unicul laser Alexandrite capabil să înlăture toate tipurile de păr, ceea ce face posibilă epilare definitivă chiar și a firelor de păr fine, deschise la culoare, dar și a firelor groase, cu rădăcini puternice. 

De asemenea, cu dispozitivul Deka Motus AX te poți epila definitiv inclusiv vara, pe pielea bronzată, spre deosebire de alte echipamente de epilare definitivă care impun epilarea laser doar în sezonul rece și doar pe zonele ferite de expunerea solară.

Cât costă procedura de Epilare Definitivă?

Alege pachetul potrivit pentru tine și programează online procedura:

bottom of page