top of page

Terapie în
criocameră

cu Geoway G900

După o sesiune în criocameră corpul eliberează

endorfine iar senzația este foarte...cool!

average rating is 4.9 out of 5, based on 248 votes, Recomandă
crio2.webp

Ce este
Crioterapia?

Criocamera Geoway G900 este o alegere ideală pentru persoanele ce-și doresc o minte sănătoasă, într-un corp sănătos. Această modalitate de terapie la frig este recunoscută și în randul marilor celebrități și atleți din întreaga lume.

Crioterapia constă în expuneri scurte ale corpului la temperaturi de îngheț (-110 grade Celsius) și este folosită mai ales în scopul reducerii unor simptome musculoscheletice, în scop antialgic, pentru a reduce inflamațiile și a încetini procesele metabolice locale.

Cum funcționează Criocamera Geoway G900 ?

cryo2 copy.webp
criosauna body temp.webp

Criocamera Geoway G900 Cryo utilizează aer rece livrat în cameră prin schimbătorul de căldură electric. Fără azot vaporizat în interior ca în camera de crioterapie obișnuită, acest lucru ajută la evitarea rănilor datorate contactului cu azotul lichid. Clientul poate intra cu tot corpul, inclusiv capul și poate respira în interiorul camerei în timpul tratamentului.

Sub acțiunea frigului, organismul își activează sistemele de protecție. Prin urmare, pentru a evita hipotermia, organismul își mobilizează toate resursele. Acest lucru ajută la îmbunătățirea circulației periferice și a microcirculației, existând și o stimulare a secreției de hormoni de la nivelul glandelor suprarenale și pituitare. Astfel, criocamera Geoway G900 este o metodă de trezire, de activare a proceselor organismului, dar fără epuizarea resurselor proprii.

Beneficiile tratamentului în Criocamera Geoway G900

cryo1 copy.webp

Beneficiile sunt multe și importante: în ceea ce privește sănătatea generală, expunerea la temperaturi scăzute stimulează circulația sângelui, sistemul endocrin, sistemul imunitar și sistemul nervos central. În plus, tratamentul are și un efect antioxidant și anti-îmbătrânire și un efect stimulator asupra metabolismului și apărării imune.

In domeniul estetic, Criocamera are efect calmant, anticelulitic și anti-îmbătrânire, încetinind procesul de îmbătrânire celulara, reducând masa grasă și celulita. În plus, pielea iese mai tonifiată și mai luminoasă, iar problemele epidermice precum psoriazisul și dermatita atopică pot beneficia de ea.

Apropo de sport, Criocamera este foarte eficientă în tratamentul leziunilor, pentru îmbunătățirea forței și a tonusului muscular al sportivului și pentru o recuperare mai rapidă după antrenament. Aparatul este capabil să mărească forța și rezistența musculară, să reducă inflamația și să ofere beneficii imediate în caz de leziuni musculare, sindrom miofascial, tendinită acută sau suprasolicitată și leziuni ale cartilajului.

Cât de sigură este Crioterapia ?

Pentru că în cabina de criocameră  este doar aer uscat, fără apă sau gheață, terapia este extrem de confortabilă, în ciuda temperaturilor extreme.
Cu toate că o sesiune durează doar câteva minute, ca măsură de protecție suplimentară, vei avea în permanență extremitățile (mâinile, picioarele, urechile, nasul) acoperite de echipament de protecție.

Totodată, un operator instruit este întotdeauna prezent în timpul tratamentului pentru a controla nivelul de temperatură și pentru a vă monitoriza confortul.

cryo geoway.webp

Cum se desfășoară procedura în clinica Be Slim Bodycare / Before and After...

cryo ba.webp
cryo.webp

Cui se adresează Crioterapia ?

Criocamera este ideală atât pentru tineri cât și pentru persoane în vârstă. Deja după prima sesiune, utilizatorii se simt diferit, mai bine, mai energetici, este un adevărat stimulator de bună-dispoziție. Ieșind din camera rece te simți renăscut - o furnicătură de nedescris pe piele, o senzație de căldură și o relaxare minunată se remarcă după aceea.

Este suficientă o singură sesiune ?

Deși fiecare sesiune de crioterapie poate fi benefică, vă sugerăm ca seria să fie repetată la fiecare trei luni. Sportivii vor avea adesea între 4-6 sesiuni pe săptămână pentru a ajuta la atingerea performanței de vârf în perioadele intense de antrenament.

Cât costă tratamentul în Criocameră ?

Alege pachetul potrivit pentru tine și programează online procedura:

bottom of page