top of page

Lifting
non-invaziv

cu Ultraformer III

Există o procedură revoluționară împotriva

pielii lăsate pe care nu ai încercat-o....încă!

average rating is 4.6 out of 5, based on 55 votes, Recomandă
ultraformer_slide2.webp

Ce este Ultrafomer III ?

Tehnologia sa combină ultrasunetele micro și macro focalizate care pot fi ajustate în funcție de obiectiv și zona de tratament. Promovează un efect de lifting, îmbunătățind aspectul liniilor și ridurilor. Reduce lăsarea pielii și elimină până la 20% din grăsimea localizată în abdomen și interiorul coapselor. Tehnologia sa de ultimă generație ne permite să lucrăm pe cele mai profunde straturi ale pielii, producând un efect de lifting asupra feței și îmbunătățind tonusul pielii.

Cum funcționează tehnologia Ultraformer III ?

hifuu.webp
Face HIFU.webp

Energia ultrasunetelor produsă de Ultraformer III pătrunde adânc în piele și încălzește selectiv nu doar pielea și țesuturile adipoase, ci și mușchii. Datorită contracției musculare și datorită unei producții mari de colagen, pe care tratamentul stimulează celulele să o realizeze, după un singur tratament apare un efect de lifting semnificativ. Pielea este mai fermă, mai elastică și arată vizibil mai tânără și mai sănătoasă. Nu este nevoie de vreun timp de recuperare sau de vreun regim special după tratament.

Beneficiile tratamentului cu Ultraformer III

Ultraformer-scaled.webp

Ultraformer III încălzește țesuturile vizate la o temperatură necesară stabilă, de 65 – 75°C, pentru a induce „leziuni termice”, fapt ce provoacă contractarea fibrelor de colagen existente și, în timp, formarea de colagen nou.

 

Prin procesul de regenerare a colagenului și elastinei, pielea devine mai strânsă, mai fermă și mai netedă, ridurile și pielea lăsată sunt vizibil estompate, textura este vizibil îmbunătățită, porii sunt micșorați iar contururile redefinite.

Pielea se întărește treptat datorită sintezei de colagen nou, în timp ce grăsimea este eliminată treptat prin mijloace naturale. Rezultatul devine final la două până la trei luni după sesiunea Ultraformer® III. Este recomandabil să faceți o ședință de întreținere pe an.

Cât de sigur este Ultraformer III ?

Ultraformer III este cel mai SMART dispozitiv pe bază de ultrasunete focalizate de înaltă intensitate, următorul pas în evoluția tratamentului hifu, care efectuează proceduri antiaging, adică de reîntinerire a pielii, având rezultate similare cu cele obținute prin liftingul chirurgical.

 

Procedura nu implică bisturiu și nici durere, nu comportă recuperare și nu lasă semne sau cicatrici. În plus, această ultimă generație de HIFU este cu mult mai puțin dureroasă decât competitorii săi.

Ultraformer-III-Product-Image.png

Cum se desfășoară procedura în clinica Be Slim Bodycare / Before and After...

befor after ultraformer.webp

Cui se adresează tratamentele cu Ultraformer III ?

lipo skin.webp

Dacă vă simțiți tulburați de semnele îmbătrânirii sau simțiți doar că este loc de îmbunătățire, atunci da, sunteți un candidat eligibil.

 

ULTRAFORMER III oferă soluția neinvazivă pentru liniile fine și ridurile de pe față și conturează eficient părțile corpului cu ușurință, sporind în același timp laxitatea pielii.

 

ULTRAFORMER III poate fi utilizat pentru zona fetei si a gatului, dar si pe anumite zone ale corpului: zona peri-ombilicala, axila, brate, abdomen, coapse. Procedura se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, iar studiile arata ca este complet sigura iar procentul pacientilor satisfacuti de rezultate este de peste 96 %.

Cât costă tratamentul cu Ultraformer III?

Alege pachetul potrivit pentru tine și programează online procedura:

bottom of page