top of page

Remodelare Corporală

cu Onda Coolwaves

Țintește în profunzime celulele de grăsime, fără a afecta suprafața pielii

average rating is 4.7 out of 5, based on 122 votes, Recomandă
ONDA-Coolwaves-09.webp

Ce este Onda?

O nouă tehnologie brevetată a fost dezvoltată pentru a reduce numărul de celule adipoase în zonele vizate, ajutând pielea să-și păstreze fermitatea în același timp. Utilizarea microundelor pentru a scăpa de depozitele de grăsime poate suna ciudat la început, dar asta face ONDA COOLWAVES. ONDA folosește până la 80% din energia generată pentru a pătrunde în grăsimea de dedesubt, în timp ce restul de 20% va merge în stratul dermului.

Cum funcționează tehnologia revoluționară a Onda Coolwaves?

80%

Din energie ajunge în celulele adipoase

20%

Din energie rămâne la nivelul pielii

Onda Coolwaves emit microunde la o frecvență de frecvență 2,45 GHz, permițând trecerea ușoară a energiei care vizează în mod specific stratul de grăsime sub-dermal. Această metodă va proteja straturile superioare ale pielii de încălzirea nedorită. Energia din aplicatorul Onda Coolwaves va ajunge la celulele adipoase fără a provoca durere și deteriorare a membranelor celulare.

ONDA-Coolwaves-07_edited.jpg
ONDA-Coolwaves-08.webp

Aplicatorul Onda este echipat cu un sistem de răcire a dermei, care contrabalansează energia termică a microundelor. Acesta va răci stratul dermic pentru a asigura confortul pacientului și pentru a reduce riscul de inflamație și efecte secundare. Energia livrată direct celulelor adipoase subcutanate va crește capacitatea de a diminua celulele adipoase. Vine cu 3 funcții diferite în care reduce, remodelează și regenerează, astfel încât pielea ta să aibă un aspect mai subțire și mai fermă.

Beneficiile remodelării corporale cu Onda Coolwaves

Localised-Fat.webp

Slăbire localizată
 

Slăbirea localizată cu ONDA CoolWaves presupune micșorarea depozitelor de grăsime localizate, într-un mod controlat și uniform.
Pentru a obține efectul dorit de slăbire localizată, energia emisă de aparat străbate și ajunge in profunzime prin membrana celulelor grase subcutantate.
Depozitele de grăsime localizată pentru care se pretează acest tratament reprezintă o acumulare excesivă de grăsimi pe șolduri, coapse, fese sau la nivelul genunchilor.

Acestea tind să fie rezistente la eforturile de a fi reduse prin diete sau exerciții fizice. De regulă, sunt necesare între 4-5 ședinte de tratament.

Efect Anticelulitic
Pentru a obține efectul dorit de reducere a celulitei, energia emisă de aparat străbate și ajunge în profunzime prin membrana celulelor grase subcutantate. Tratamentul ajută la fermitatea pielii și ținteste foarte eficient țesutul conjunctiv dintre celulele adipoase în stadiile mai avansate ale celulitei, cu efecte clare în eliminarea acesteia.

De regulă tratamentele anticelulitice cu Onda Coolwaves vizează celulita la nivelul șoldurlori, coapselor, feselor sau la nivelul genunchilor și sunt necesare între 4-5 ședințe de tratament.

Cât de sigură este tehnologia Onda?

Pacienții pot prezenta o senzație minimă de căldură și o roșeață ușoară din cauza emisiei de microunde de la aplicatorul Onda.  

 

Acesta este special conceput pentru a permite o adâncime precisă de acțiune și pentru a evita orice transmitere aleatorie, necontrolată în corp. Mai mult decât atât, Aplicatorul emite microunde doar dacă este în contact cu pielea. Acesta va înceta să emită dacă piesa de mână nu este în contact permanent. Procedura nu este dureroasă și este complet confortabilă.

Onda Procedura.webp

Cum se desfășoară procedura în clinica Be Slim Bodycare / Before and After...

ONDA-result.webp

Cui se adresează tratamentele cu Onda?

Tratamentul Onda este destinat persoanelor care doresc să-și modeleze și să subțire silueta, precum și să reducă rapid celulita – chiar și încăpățânată. Dispozitivul este excelent și pentru pielea lăsată - o netezește, o întărește și o întinerește minunat. Indicații pentru tratamentul Onda:

  • reducerea țesutului adipos local (chiar și în straturi profunde)

  • reducerea bărbiei duble

  • reducerea celulitei încăpățânate

  • netezește și întinerește pielea

  • redă fermitatea pielii lăsate.

onda-shape.webp

Cât costă tratamentul cu Onda Coolwaves?

Alege pachetul potrivit pentru tine și programează online procedura:

bottom of page