top of page
leight-loss1.webp

Serviciile Be Slim Bodycare

Poate ai nevoie de un tratament pentru piele sau ai un eveniment pentru care ți-ar plăcea să-ți îmbunătățești frumusețea naturală? Să nu uităm că întreținerea este extrem de importantă; pentru a menține sănătatea pielii și pentru a arăta și a te simți cel mai bine, este imperativ să te întreții în mod regulat.

ONDA-Coolwaves-09.webp

01/

Remodelare corporală

Scapă de acumulare excesivă de grăsimi pe șolduri, coapse, fese sau la nivelul genunchilor

cu un tratament revoluționar.

02/

Epilare Definitivă cu Laser

Cea mai performantă tehnologie disponibilă din domeniul epilării definitive cu laser, care poate fi folosită pe orice zonă a corpului. 

ONDA-Coolwaves-06.webp
lifting.jpg

03/

Lifting Non-Invaziv

Cea mai nouă metodă non-invazivă de lifting a pielii pentru față și corp folosind așa-numita MMFU (ultrasunete focalizate).

04/

Slăbire accelerată

Pierzi din greutate cu ajutorul luminii infraroșii și scapi de grăsime, colesterol precum și alte toxine într-un timp foarte scurt.

geoway.jpg
shutterstock_18291538881.jpg

05/

Drenajul Limfatic

Cea mai nouă metodă non-invazivă de lifting a pielii pentru față și corp folosind așa-numita MMFU (ultrasunete focalizate).

06/

Terapie în Criocameră

Crioterapia constă în expuneri scurte ale corpului la temperaturi de îngheț (-110 grade Celsius) în scop antialgic, antiinflamator, etc.

criocamera.jpg
rf_comfort_line.webp

07/

ComfortLine - Radiofrecvență

Este o procedură de lifting nechirurgical, procedură inovatoare și non-invazivă. Prin încalzirea în profunzime a pielii, această procedură favorizează producerea de colagen propriu pielii.

08/

Hidra - dermabraziune

Aquapure II este un tratament inovator ce lasă pielea mai luminoasă, hidratată, cu un aspect uniform și întinerit, totul într-o singură ședință.

aquapure copy.webp
intraceutical-oxygen copy.webp

09/

Oxigen hiperbaric facial

Aparatul INTRACEUTICALS folosește o tehnologie pe bază de oxigen hiperbaric, consacrată în estetica medicală non-invazivă. 

bottom of page