top of page
  • Writer's picturebeslimbodycare

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care
Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul corp și căutăm adesea să redefinim tot ceea ce înseamnă frumusețe. Chiar dacă frumusețea nu are un aspect standardizat, nevoia continuă de transformare și dorința de a surprinde cu propria imagine, nu pot fi neglijate.

Fie că este localizată pe coapse, pe fese sau pe brațe, provocarea împotriva celulitei continuă, indiferent că ești prieten cu sportul și cu mesele sănătoase și echilibrate? Grăsimea abdominală te împiedică să te simți în largul tău, atunci când îmbraci rochia preferată? Pentru atenuarea celulitei, tonifiere, drenaj limfatic și remodelare corporală non-invazivă, Be Slim Body Care vine în întâmpinare cu dispozitivul Endospheres Evolution. Tratamentul corporal are menirea de a-ți sculpta silueta, eliminând celulita și reducând depozitele de grăsime, indiferent de zona în care se regăsesc acestea. Noul design elegant și practic, permite efectuarea oricărei manevre, cu ușurință și pentru tratamentul facial.

Prin stimularea circulației sangvine și limfatice, tonusul muscular crește, iar textura pielii este vizibil îmbunătățită. Tehnologia avansată contribuie la eliminarea senzației de greutate, oferind o ușurare binevenită, pentru picioarele obosite. Metoda de microvibrație compresivă, cu acțiunea sa pulsatorie și ritmică este concepută special pentru nevoile tale, indiferent de vârstă, permisă și în sarcină sau alăptare. Așadar, după câteva ședințe de tratament cu Endospheres Evolution, abdomenul poate arăta mai suplu și mai ferm, coapsele pot fi modelate, iar fesierii sunt mai aproape de a căpăta un look definit.

Dispozitivul permite reglaje fine și eficiente, astfel încât tratamentul să fie efectuat fără durere sau disconfort, ci doar prin prisma senzației de plăcere. La Be Slim Body Care îmbrățișăm naturalețea, redefinim trăsăturile fiecărei femei și dăm tonul transformărilor, care se dovedesc a fi uimitoare!

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page