top of page
  • Writer's picturebeslimbodycare

Geoway G400 la Be Slim Body Care – slăbire accelerată și rezultate de durată!
În căutarea continuă a stării de bine, a metodelor prin care să obținem aspectul fizic dorit, tehnologia modernă a devenit un aliat de încredere, ori de câte ori simțim dorință de schimbare. Așadar, când ai nevoie să-ți dai un boast de energie, alegerile potrivite și echipa Be Slim Body Care te pot ajuta. Scapi de centimetri în plus și obții rezultate pe termen lung, astfel încât să te simți încrezătoare și atrăgătoare, în orice perioadă a anului.

Atunci când îți simți corpul încărcat, picioarele umflate sau ai o senzație de balonare, poți alege sauna cu infraroșu de la Be Slim Body Care. Bicicleta cu infraroșu Geoway G400 este pentru tine, dacă îți dorești pierdere în greutate, accelerarea metabolismului, o condiție fizică bună sau tratarea zonelor cu probleme. O modalitate eficientă de a declanșa transpirația crescută, este prin mișcare, adică prin transpirație activă sau prin creșterea temperaturii, de exemplu prin tehnologiile care utilizează lumina infraroșie. Într-un antrenament de 30 de minute se ard în medie 800 de calorii, iar după antrenament corpul continuă să ardă calorii, pentru a face termoreglarea organismului, accelerând metabolismul. Așadar, efectele de amploare nu sunt doar slăbire accelerată, detoxifiere, ci și „reeducare” și „reprogramare” a propriului organism.

Părțile corpului unde grăsimea este localizată inestetic reprezintă nemulțumirea constantă atunci când ajungem în fața oglinzii. Adevărată provocare este să găsim secretul prin care să reducem cantitatea de grăsimi, dar și metoda eficientă în inversarea tendinței de acumulare. Be Slim Body Care deține soluția fiabilă pentru confortul, sănătatea dar și transformarea ta: Geoway G400 – aparatul care îți pune în valoare formele.

Conceptul modern al tehnologiei a fost creat special pentru a îndeplini cât mai multe nevoi. Celulita, vergeturile și țesutul adipos nu mai sunt cauzele supărărilor tale. Dacă până astăzi nu aveai un motiv pentru care să-ți mulțumești, antrenamentele cu bicicleta vor fi un argument vizibil. Datorită puterii terapeutice a luminii infraroșie, pielea devine mai fermă și mai catifelată, după fiecare ședință.

Găsește echilibrul fizic și mental, oferă timp și sănătate propriului corp și bucură-te de rezultatele care nu vor întârzia să apară. Transformarea este mai mult decât binevenită, iar realitatea de azi poate fi schimbată în mulțumirea de sine... Ne găsești pe Strada Brăilei nr. 159F, etaj 2, la numărul de telefon 0746 527 032, pe Facebook Be Slim Bodycare sau pe beslimbodycare.ro.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page