top of page
Writer's picturebeslimbodycare

Epilarea definitivă: laser diodă vs. laser Alexandrite

Fie că vorbim despre confort, frumusețe sau sănătate, căutăm neîncetat să ne simțim mai bine în propriul corp. Ceea ce cu mult timp în urmă era considerată o utopie, astăzi este o soluție la îndemâna tuturor. Știi deja că lama de ras sau ceara reprezentă adesea opțiuni agresive și pot afecta pielea, în schimb procedura de epilare cu laser are avantajul de a atinge doar foliculii de păr, fără riscul de a provoca alergii, arsuri, pete sau fire de păr crescute sub piele.

Nu știi ce să alegi între epilarea cu laser diodă și laser Alexandrite?

Laserul diodă se distinge prin capacitatea sa de a fi eficient, indiferent de culoarea pielii. Așadar, părul de pe față sau de pe corp nu mai reprezintă o problemă, oricât de închisă, deschisă sau bronzată este pielea ta, această tehnică este binevenită în orice perioadă a anului. Datorită impulsurilor mai lungi emise de echipament, rapiditatea cu care acționează pe suprafețele mari de piele este remarcabilă. Și dacă orice alt tip de laser ți-a provocat disconfort la ședințele de epilare, cu laserul diodă poți avea parte de o experiență confortabilă și fără durere.

Laserul Alexandrite în schimb, a reușit completarea unică a absorbției eficiente a melaninei din foliculul pilos, funcționând cu mai multă viteză, astfel încât rezultatul pe care ți-l dorești să fie obținut în mai puține ședințe de tratament. Durata impulsului este extrem de scurtă, așadar nu există dificultăți, indiferent de structura firului de păr. Eficacitatea pe pielea deschisă asociată cu părul închis reprezintă un alt avantaj notabil al laserului.

Uită de responsabilitatea programărilor săptămânale la alte proceduri pentru a scăpa de pilozitatea nedorită! Echipa BE SLIM BODY CARE monitorizează în permanență nivelul de confort al fiecărui client, este amabilă și gata să-ți ofere întotdeauna informații complete și corecte! Poți opta pentru epilarea definitivă care folosește laserul diodă Elysion de 3500 W sau pentru unul dintre cele mai revoluționare tehnologii în domeniul epilării definitive, Alexandrite 6000 W Deka Motus AX .

Și cum orice decizie definitivă trebuie analizată, alege epilarea definitivă, folosind metoda care ți se potrivește. Bucură-te de o piele fină și admiră imaginea pe care o vezi în oglindă!


8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page