top of page
  • Writer's picturebeslimbodycare

Top tratamente de îngrijire facială în sezonul rece


Atunci când ne amintim de hidratare, de fapt avem răspunsul pentru un ten radiant și sănătos. În această perioadă a anului, bariera naturală a tenului este pusă la încercare. Frigul și aerul foarte rece determină uscarea, înroșirea sau crăparea pielii, astfel tenul are nevoie de o îngrijire corespunzătoare și de proceduri care să-i mențină strălucirea. Din pasiune și grijă pentru o pielea catifelată, la Be Slim Body Care există o serie de tratamente și practici care pot menține tenul sănătos și radiant, chiar și în această perioadă.

  1. Unul dintre tratamentele de vârf oferite de noi este Comfort Line Radiofrecvență. Acesta folosește tehnologia radiofrecvenței pentru a stimula producția de colagen și elastină, contribuind la reducerea liniilor fine și a ridurilor.

  2. Hidratarea profundă este mai mult decât necesară, atunci când vorbim despre factorii care ar putea afecta substraturile pielii. AQUAPURE Basic + PB Serum oferă o terapie de curățare în profunzime combinată cu beneficiile unui ser hidratant. Rezultatul este o piele sănătoasă, protejată de agresiunile sezonului rece.

  3. În căutarea tratamentelor cu rezultate vizibile, LaserMe Facial + INTRACEUTICALS Rejuvenate oferă o soluție completă. Pe lângă hidratare, procedura implică și tratarea petelor pigmentare, oferind un efect de revitalizare a pielii.

  4. Peelingul PRIMALUCE Bioline JATO este un alt tratament facial esențial în arsenalul de îngrijire pentru perioada rece a anului. Procedura ajută la eliminarea celulelor moarte, îmbunătățind vizibil textura tenului. Cu metode și produse atent selectate, peelingul oferă o senzație de prospețime și strălucire imediată.

Și chiar dacă soarele nu încălzește la fel de tare, nu uita de aplicarea produselor cu factor de protecție UV, o etapă care nu trebuie să lipsească din rutina zilnică, indiferent de vreme. Cu atenție și tratamente potrivite nevoilor tenului tău, pielea poate străluci chiar și în cele mai friguroase zile!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

„Ce este microneedlingul? Tratamente și efecte!”

Dacă te întrebi ce noutate, în materie de tratamente estetice, cucerește tot mai mult industria beauty, să știi că „microneedlingul” este probabil cel mai potrivit răspuns. Procedura non-invazivă impl

Comments


bottom of page