top of page
  • Writer's picturebeslimbodycare

„Ce este microneedlingul? Tratamente și efecte!”

Dacă te întrebi ce noutate, în materie de tratamente estetice, cucerește tot mai mult industria beauty, să știi că „microneedlingul” este probabil cel mai potrivit răspuns. Procedura non-invazivă implică folosirea unor ace extrem de fine, pentru a crea microperforații în stratul superior al pielii, cu rolul de a stimula producția naturală de colagen, tratând imperfecțiunile tenului. Este de fapt: VINDECARE fără CICATRIZARE!

Deși există mai multe tipuri de tratamente și echipamente care utilizează microneedlingul, totuși dispozitivul Dermapen 4 este preferatul specialiștilor.

Care sunt efectele?

- Reducerea ridurilor și a liniilor fine: Prin stimularea producției de colagen, microneedlingul contribuie la umplerea și netezirea ridurilor, oferind un aspect mai tânăr și mult mai ferm.

-Îmbunătățirea texturii pielii: Microperforațiile create în timpul procedurii ajută la refacerea țesuturilor, reducând aspectul porilor dilatați și uniformizând textura tenului.

-Tratarea cicatricilor: Fie că sunt rezultatul acneei sau al altor leziuni cutanate, cu ajutorul tratamentului, acestea pot fi vindecate.

-Revitalizarea tenului: Producția sporită de colagen, alături de vitaminele și aminoacizii introduși, oferă tenului luminozitate și efectul natural de glow.

Microneedlingul este metoda eficientă de a îmbunătăți calitatea pielii, fără a apela la intervenții chirurgicale sau perioade lungi de recuperare. La Be Slim Body Care, frumusețea și sănătatea redefinesc în întregime noțiunea răsfățului!

5 views0 comments

Comments


bottom of page