top of page
  • Writer's picturebeslimbodycare

Ce este crioterapia și care sunt beneficiile ei?


Tratamentul la frig este o metodă terapeutică utilizată încă de acum câteva secole. Dacă în acele vremuri se foloseau metodele tradiționale, astăzi vorbim despre o tehnologie avansată, care presupune să stai într-o cabina de crioterapie, timp de 3-5 minute. Procedura implică expunerea la temperaturi de îngheț (-110 grade Celsius), pentru a stimula diverse beneficii pentru corp și minte. Efectele acesteia sunt multimple și importante:

1. Revigorare și energie: schimbarea bruscă de temperatură are capacitatea de a revigora corpul. Această revitalizare poate fi comparată cu un „restart" pentru sistemul nervos, oferind o doză instantanee de energie și îmbunătățind starea generală a organismului.

2. Efect calmant și reducerea inflamației: datorită aerului rece livrat în cameră, prin schimbătorul de căldură electric, durerile musculare și cele articulare pot fi ameliorate, leziunile pot fi tratate, avand un efect analgesic.

3. Efect anticelulitic și anti-îmbătrânire: expunerea la temperaturi scăzute poate îmbunătăți circulația sângelui și poate contribui la o piele mai sănătoasă, mai tonifiată și mai luminoasă, iar problemele epidermice, precum psoriazisul sau dermatita, pot fi tratate.

4. Relaxare și stare de bine: Nu doar corpul beneficiază de crioterapie, ci și mintea. Metoda de trezire, de activare a proceselor organismului, fără epuizarea resurselor proprii, înseamnă și eliberarea endorfinelor, cunoscute drept hormonii fericirii. Acest lucru poate contribui la o senzație de relaxare și la reducerea stresului cotidian.

Descoperă efectele crioterapiei, cu noua tehnologie de la Be Slim Body Care - Criocamera Geoway G900 Cryo. Poți fi surprins să afli că performanțele tale sunt corelate în mare masură cu capacitatea de concentrare și cu somnul odihnitor. Motiv pentru care, merită să experimentezi terapia la frig!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

„Ce este microneedlingul? Tratamente și efecte!”

Dacă te întrebi ce noutate, în materie de tratamente estetice, cucerește tot mai mult industria beauty, să știi că „microneedlingul” este probabil cel mai potrivit răspuns. Procedura non-invazivă impl

Σχόλια


bottom of page